MAJLIS BERSEJARAH
Majlis Menandatangani Persetujuan 
Pembelian Menara HPA di Shah Alam. 
Berharga RM60 Juta

Tarikh
6hb April 2010, Selasa.
 
Masa : 
11.00 Pagi.

Tempat 
Perkarangan Menara HPA
Lot 1065 dan 1066, Phase 19, 
No.7 Persiaran Sukan, 
Laman Seri Business park, 
Sek 13 40100 Shah Alam, Selangor

Kehadiran: 
Pengarah Urusan HPA, 
Pengarah Urusan SME BANK, 
PENGARAH URUSAN TTDI

Pada Malamnya jam 8.30mlm KPJ bersama PU HPA di KLIH Kg.Baru.

Kelab Komuniti KPT, KPS, KPA, KPU dan Cawangan HPA sila buat hebahan
Semua dijemput hadir!

0 comments:

Imam Al-Banna berkata tentang tsabat:

“Hendaknya seorang akh. Menjadi orang yang aktif dan selalu berjuang di jalan menuju Nya; sekalipun masa yang ditempuh masih panjang hingga bertahun-tahun dan berabad-abad lamanya; sehingga dirinya berjumpa dengan Allah dalam kondisi demikian sedangkan ia mendapatkan keberuntungan pada salah satu dari dua kebaikan; mencapai tujuan yang diinginkan atau mendapat syahadah hingga akhir.

Allah berfirman: “Di antara orang-orang mukmin itu ada orang-orang yang menepati apa yang telah mereka janjikan kepada Allah; Maka di antara mereka ada yang gugur. dan di antara mereka ada (pula) yang menunggu- nunggu dan mereka tidak merubah (janjinya)”. (Al-Ahzab:23)

Menurut kita, waktu ini akan sentiasa berjalan, walaupn jalan sangat panjang, kejayaan masih jauh dan banyak rintangan menghadang, namun intinya adalah bagaimana kita dapat menuju satu tujuan disertai dengan ganjaran yang besar dan pahala yang berlipat ganda dari ALLAH, maka tidak ada kata henti dari PERJUANGAN ayuh terus kita merobohkan benmteng kezaliman”.